READING MODE  
Informasi Komputer & Teknologi Terkini

Gambar Konsep Apple iPhone 5 LM Diperlihatkan

Diterbitkan pada Mei 2, 2012 oleh

Setiap tahun, bagi para peminat peranti Apple, salah satu perkara yang dinantikan adalah telefon pintar daripadanya, iaitu iPhone. Untuk tahun ini, Apple dijangka bakal memperkenalkan iPhone 5 yang dinantikan ramai pada tahun lepas, yang mana diperkatakan akan membawakan beberapa perubahan dari segi rekabentuk peranti tersebut.

Pelbagai perkara berkaitan dengan peranti tersebut masih kekal misteri buat masa ini, seperti peranti-peranti Apple sebelum ini. Namun perkara ini tidak mengelakkan daripada beberapa gambar konsep dibawakan oleh para pereka-bentuk seluruh dunia.

Terkini, Antoine Brieux berkongsi gambar konsep beliau yang dinamakan sebagai iPhone 5 LM (Liquid Metal), yang mana melalui konsep yang diperlihatkan, yang mana kelihatan agak menarik, dengan skrin yang lebih luas dan juga butang utama maya.

Jadi, apakah komen anda mengenai gambaran konsep yang diperlihatkan ini? Adakah iPhone 5 akan jauh lebih menarik berbanding dengannya?

Terdapat 66 komen
  1. ehh peniru betul Apple
    sebijik siot macam Samsung Galaxy Note
    Ciplak..!

    p/s: in b4 iFag butthurt tgk hp Samsung

    • yang jadah bangang ni meleis cam ko..
      ini konsep..bukan official dr apple..
      inilah droidfags bertuhankan samsung…duhh

      • fandroid takkan tahu apa itu Apple selagi tak merasainya.

        Dulu aku anti-apple mcm korang, aku kutuk sbb mahal nak mampos,
        berat nak mampos, skrin boleh pecah, bateri cpt kong dan ntah-apapa lagi
        sumpah seranah dan maki-makian aku lemparkan kepada produk apple ni
        esp. iPhone..

        Masa tu aku pro-android la..sbb gadjet banyak..murah.. pastu power..
        (celah mana power pun aku tak tau sbb aku belum beli pun masa tu)

        Nanti aku sambung cerita.. cmne dari andriod aku berhijrah ke apple..
        (jilat ludah balik) haha

        • cpt la sambung cte..episod yg ke-2 plk..ke nk kna tnggu nex week plk??pd ari yg sama n wktu yg sama..hehe.. jgn mareee yeee

  2. tak kiralah ape bentuk skali pon..smartphone keluaran apple tetap cantik n terbaik

Komen

Nama
Web