READING MODE  
Informasi Komputer & Teknologi Terkini

Dengan permainan video pada peranti pintar yang semakin popular, kini EA Mobile telah pun mengeluarkan video promosi pertama untuk permainan Need for Speed : Most Wanted di platform Android dan juga iOS.

Permainan ini dijangka akan diperkenalkan bersama-sama permainan Need For Speed : Most Wanted untuk PC dan lain-lain konsol yang akan dilancarkan mengikut rantau bermula 30 Oktober ini.

Berkemungkinan besar, permainan lumba jalanan ini tidak akan ditawarkan secara percuma. Mungkin maklumat lanjut berkaitan dengannya akan kedengaran dalam masa terdekat.

Terdapat 26 komen
  1. biarlah harga mahal mcm mna skali pn. kat ios tu klu dh jailbreak trus boleh main. android? sorry. anda kena beli ye. hahaha

    • lol.sblm glak,kaji dlu.
      ape ssh ny.ntk android root jela.kalo xnk root gn kn je blackmart.

      • sbb kaji la ak gelak. ak pn ade android. byk dlm blackmart tu sampah. byk xleh pki. asyik nk kne google je. semak. baik xpyh ade blackmart. search aje kat google. nasib la. klu ade, ade la. klu xde? kena beli la jwbnye. klu ade kat google pn, user ios dh abis main bru ade. boring. nasib baik ak ade ios jgk. klu x, asyik ketinggalannya je la. ni bru game NFS. klu game lain? anda pk la sndr. :D

        • Nmpak sangat noob, kt android bleh download free je kt apkmania dan bnyk website lg, xperlu nk root pn nk main, tu zman 2010 dlu mmng ios dpt game dlu bru di port ke android tp skrg sma2 launch la bro. Nnti 11 November ni kuar Angry Birds Star Wars srentak kt Android dan IOS, yang psti bleh dwnload free kt google play tp kena bayar kt app store. Anda pk la sndiri :D

          • Tolong carikan skali kat Google Play korang ehh..lg satu apsal Google play byk sgt sampah apps…hahaha jgn butthurt OK. Its the reality.

          • ko lg noob sbb xbaca abis ape ak tulis tu. pastu komen ikutkan nafsu android ko. kesian ko. butthurt. hahaha :D

    • Ape barang pakai ios 6 or Google maps yg xde turn by turn navigation haktuih tuu..bro gua pakai Garmin for iOS la, the best navigator on the planet. Sblum tu, Google Play ade x apps garmin? Hahaha..

    • Garmin Malaysia/ Singapore tau, bkn garmin US, papago n sygic crap tu..aku xsuka pkai Google maps mencekik data hilang signal tgh2 hutan bkn langgar pokok je tp jatuh gaung terus..hahaha..carikan skali need for speed Undercover n Infinity Blade 2.hehehe.

      • ckp die hard ifag, guna la maps ios 6 bia langgr pape mati cepat sikit..haha..xdk pn org complain psal google map stakat ni kecuali ifag ni sorng je..haha..forever alone..papago malaysia terbaik jgk la bro..nmpak sgt xpenah guna..guna search engine google jgak, nk harapkn apple wt search engine haprak xde, xpyah bnyk komen la ifag..ak cari emulator gba, n64 xdk pn kt app store..nk kna jailbreak kjadah plak.ktinggalan btl, baik android ps1 emulator pn ada..xpyh nk root pn,ada playstation certified device cm Xperia Play lg senang nk main game dari dk tauch screen..hehe..hanya ifag yg buta xreti tgk kehebatan android..sekian

        • ni sorg lagi. org lain sembang bnd lain. ko sembang bnd lain. kesian. hahaha :D

  2. Semua kat atas ni butthurt. xboleh terima reality. teruskan dgn fantasy android anda. hahaha :D

    • Teruskan dengan zaman kuno anda..xde widget, xde customization..realitinya market dunia sekarang dikuasi android bkn ios..lembab macam unta..haha :D

      • ni sorg lagi dgn fantasy androidnya. hahaha. klu stakat widget and customised, pastu jgn la komplen klu lag. hahaha. dari dlu smpai skg, yg ak dgr user android sndr asyik komplen pasal lag. boring ak. hahaha. main game pn lag. klu just widget je, bersepah kat pc ak. korg pn, bknnnye pki sgt pn. xyah nk bangga sgt la stakat widget LAG tu.. hahaha. :D

        • Nampak sgt noob, widget la yg slalu diguna yg xdk kt IOS..haha..kuno btl..flash pn xdk, cari la kt app store flash mmng xde,bnda basic je tu ios xleh run..haha..livewallpaper pn xde, DLNA pn xde xleh tgk wirelessly dgn device len, ifag ne tau suma tknologi canggih cmtu..haha..lebih2 teknologi NFC lg la ifag ternganga..haha..xnk ngaku ketinggalan, tegra 3 device graphic cun mcm ps3 beb..tu la dk dlm gua main ngan ios je xtau pape..android lag sbb multitasking bkn sbb dk pause background app cm ios tu, kaji dlu beb,,kn tak pasal2 dh malu..ifag pakai pc ke? nape tak pakai macbook ke imac ke..haha..nk ckp pc bek main game pc dari IOS tu lagi cun grphic tak de la screen KECIK kn..haha :D

          • klu dh bebal tu tetap bebal. xpayah nk betulkan. jgn betul bendul sgt ok. loser. terimalah kenyataan wahai pondandroid. hahaha :D

Komen

Nama
Web