Snowl 0.2 Memudahkan Pengguna Ber-Tweet

Diterbitkan pada Jan 14, 2009. Diubah suai kali terakhir pada . oleh .

Mozilla telah memperkenalkan Firefox Snowl pada Ogos tahun lepas, dan hari ini, versi terkini Firefox Snowl telah pun dikeluarkan, iaitu versi 0.2. Melalui Snowl, ianya memudahkan anda untuk bermesej hanya melalui pelayar web anda. Oleh kerana bermesej telah menjadi satu aktiviti biasa pada masa kini, maka dengan Snowl ianya mempermudahkan dan membolehkan kita menghantar dan menerima mesej dengan lebih pantas.

Firefox Snowl
Mozilla Minefield Di Gunakan Bersama Snowl

Walaubagaimanapun, ianya masih lagi dalam pra-pembangunan, kerana ianya baru sahaja mencapai versi 0.2. Melalui Snowl versi 0.2, integrasi Twitter diperkenalkan, dimana anda boleh menghantar mesej ke Twitter dengan mudah, selain menerima dan membaca tweet orang lain. Twitter telah menjadi antara medium komunikasi utama, dan melalui Snowl, anda kini boleh berhubung dengan mudah dengan rakan anda yang lain.

Firefox Snowl - Twitter
Menghantar Mesej Ke Twitter Lebih Mudah Bersama Snowl

Snowl didatangkan sebagai addon untuk Mozilla Firefox. Anda perlu mempunyai pelayar web Mozilla untuk boleh menggunakannya. Snowl juga turut sama boleh digunakan dalam Mozilla Minefield.

komen


© Amanz / 2022 Kami