Blogtitude Bakal Kembali April Ini

Diterbitkan pada Mac 30, 2009. Diubah suai kali terakhir pada . oleh .

Mungkin sudah agak lama tiada sebarang berita berkenaan Blogtitude kedengaran. Ianya sudah hampir sebulan Blogtitude memaparkan mesej pada halaman utamanya, mengatakan mereka bakal kembali tidak lama lagi. Menurut pembangunnya, Azraai, Blogtitude bakal memperkenalkan rekabentuk dan antaramuka baru, beserta dengan fungsi-fungsi menarik pada bulan April ini.

Kedudukan Panel Pengguna dan Kategori
Kedudukan Panel Pengguna dan Kategori

Salah satu fungsi utama yang bakal diperkenalkan adalah fungsi halaman ahli, yang mana bakal mengguna-pakai Facebook Connect, seperti yang dikatakan sebelum ini. Melaluinya, anda bakal boleh mengikuti sesuatu blog yang anda rasakannya menarik, dan memperlihatkan kemaskini daripada blog-blog tersebut dengan mudah. Anda juga boleh mengundi sesuatu artikel itu naik atau turun, berdasarkan pada artikel yang ditulis, selain berkongsi artikel tersebut melalui beberapa medium yang bakal diperkenalkan tidak lama lagi.

Selain daripada itu, lagi satu perkara menarik yang bakal diperkenalkan adalah fungsi kategori, yang mana sekaligus memudahkan para pengguna membaca dan mengikuti sesuatu topik atau kategori dengan lebih mudah, berbanding pada masa ini yang mana kesemua artikel dicampurkan sekali, dan tidak boleh diasingkan berdasarkan kategori.

Blogtitude
Rekabentuk Blogtitude Baru

Buat masa ini, masih tiada sebarang perubahan drastik kepada rekabentuk dan antaramuka Blogtitude, tetapi mungkin terdapat sedikit perbezaan pada produk akhir kelak. Buat masa ini, tarikh yang dijangkakan untuk Blogtitude versi baru ini dilepaskan adalah pada 1 April, tetapi ianya mungkin berubah nanti.

komen


© Amanz / 2022 Kami