Import Emel Anda Yang Lain Ke Dalam GMail

Diterbitkan pada Mei 14, 2009. Diubah suai kali terakhir pada . oleh .

Mungkin ramai sudah mengetahui, bahawa GMail merupakan penyedia emel ketiga terbesar di dunia selepas Hotmail dan juga Yahoo! Mail. Kini, dalam usaha untuk menambah para penggunanya, Google memudahkan anda untuk berpindah kepada GMail, dengan menyediakan aplikasi untuk berpindah dari penyedia emel yang lain.

import_gmail
Pilihan Mengimport Emel Pada GMail

Dengan aplikasi ini, yang mana boleh diakses melalui akaun GMail anda, anda boleh mengimport kesemua emel dan senarai hubungan yang terdapat pada alamat emel anda yang lain dengan mudah sekali. Anda boleh mengimport emel daripada Yahoo!, Hotmail, AOL atau penyedia emel yang lain atau akaun POP3 anda sendiri.

Ianya mengambil sedikit masa untuk semua emel selesai dipindahkan ke alamat emel GMail anda, bergantung kepada berapa banyak emel yang terdapat pada emel anda yang lagi satu itu. Paling lama, ianya mungkin mengambil masa sehingga 2 hari. Buat masa ini, fungsi ini sedang diintegrasikan secara berperingkat ke dalam semua akaun GMail, jadi sekiranya anda tidak melihatnya pada akaun GMail anda, ianya mungkin ada disitu dalam satu dua hari lagi.

komen


© Amanz / 2022 Kami