Kini, Delicious Membawakan Sokongan Masa-Nyata

Diterbitkan pada Ogos 5, 2009. Diubah suai kali terakhir pada . oleh .

Yahoo! baru sahaja memperkenalkan antaramuka laman yang baru bagi laman Delicious. Bagi yang tidak mengenali laman Delicious, ianya merupakan laman bookmark sosial, yang membolehkan anda berkongsi laman-laman menarik bersama yang lain. Menariknya, melalui antaramuka baru ini, Delicious membawakan sokongan Twitter ke dalam lamannya.

delicious
Antaramuka Laman Delicious Yang Baru

Sebelum ini, mungkin ramai beranggapan yang mana Delicious merupakan antara laman yang kurang menarik dengan rekabentuk antaramuka yang tidak menarik minat. Dengan pengenalan antaramuka baru dan juga pengintegrasian Twitter ke dalam algoritmanya, berkemungkinan besar, ianya bakal mendapat hati ditempat para penggunanya.

Kini, dengan pengintegrasian Twitter ke dalam lamannya, artikel halaman utama mereka berubah dengan agak pantas sekali berbanding laman-laman perkongsian halaman web lain. Sebagai contohnya, Digg mengambil masa yang agak lama untuk memperlihatkan artikel baru pada halaman utamanya. Dan kini, para pengguna boleh membaca artikel-artikel menarik yang dikongsi pengguna pada masa-nyata. Menarik bukan.

komen


© Amanz / 2022 Kami