Informasi Teknologi Terkini

Hari ini, Microsoft mengumumkan yang mana mereka bakal melepaskan Office 2010 dengan sebuah versi khas, iaitu Office 2010 Starter. Dan menariknya, Office 2010 Starter yang mana menyediakan fungsi asas aplikasi pejabat dari Microsoft itu bakal diedarkan secara percuma bersama-sama dengan PC baru.

Tetapi amat mendukacitakan kerana ianya tidak akan diberikan untuk dimuat-turun secara berasingan, sebaliknya diedarkan bersama-sama dengan PC baru yang dibeli bersama-sama sistem operasi Windows. Office 2010 Starter bakal disokong oleh iklan, selain memperkenalkan fungsi yang amat minimum berbanding Office 2010.

Office 2010 Starter bakal menyertakan Office Word 2010 Starter, Office Excel 2010 Starter sahaja, yang mana didatangkan dengan fungsi asas untuk membina dan mengedit dokumen sahaja.

Terdapat 11 komen
  1. urm…. ade sesape yg tau product key Office 2010 Technical Preview??? aku ade installer tp product key ilang…. huhuhu…
    mail me at myfirdaus90(at)gmail(dot)com

  2. Office starter ada dua jer isinya iaitu excel dan word. Ada banyak yang distrip dari versi2 ni. Tapi yang menariknya. Ia boleh dipasangkan kedalam USB anda. Dipanggil Microsoft Office To-Go Device Manager 2010 (Beta)

    Saya dah guna sebab diinvite oleh MS Connect..

  3. kenape tibe-tibe saje, product key office 2010 saya jadi tak valid???trus terpakselah saya pake office starter 2010 nie. macam mane ini gan?

Komen

Nama
Web

TIPS & ULASAN