Uruskan Akaun Google Anda Melalui Google Dashboard

Diterbitkan pada Nov 9, 2009. Diubah suai kali terakhir pada . oleh .

Semua sedia maklum yang mana Google merupakan salah satu kuasa besar di dunia internet, dimana Google menyediakan pelbagai aplikasi yang berguna berasaskan internet, seperti Google Docs, YouTube, Blogger, Picasa dan banyak lagi. Untuk memudahkannya, kini Google memperkenalkan Google Dashboard.

Goolge Dashboard
Antaramuka Laman Google Dashboard

Terlalu banyak servis yang disediakan oleh Google, dan melalui Google Dashboard, anda boleh memantau segala aktiviti akaun Google anda dengan lebih mudah lagi. And juga boleh mengubah bentuk data yang dipaparkan pada Google Dashboard mengikut citarasa anda. Google Dashboard mengumpulkan segala feed dari pelbagai laman Google dan memaparkannya kepada anda dalam bentuk yang menarik.

Untuk mengakses Google Dashboard, anda akan diminta untuk log masuk sekali lagi walaupun anda telah set kata laluan pada komputer anda. Ini adalah untuk memastikan anda adalah orang yang benar yang akan mengakses Dashboard anda. Ianya masih lagi pada peringkat pembangunan, dan beberapa aplikasi masih belum dimasukkan padanya lagi.

komen


© Amanz / 2022 Kami