Avast Free Antivirus 5.0 Sedia Di Muat-Turun

Diterbitkan pada Jan 21, 2010. Diubah suai kali terakhir pada . oleh .

Setelah membawakan Avast 5.0 versi Beta pada bulan Ogos yang lalu, kini Avast Antivirus 5.0 sedia untuk dimuat-turun yang mana membawakan antaramuka baru, beserta dengan sokongan kepada Windows 7 yang dipertingkatkan, beserta dengan beberapa perkara baru yang lain.

Avast 5.0
Antaramuka Avast 5.0 Yang Serba Baru

Bersama-sama dengan pengenalan Avast 5.0, mereka juga turut bekerjasama bersama Google, dimana kini, aplikasi mereka sudah mula ditawarkan pada Google Pack, dan Google Chrome pula ditawarkan bersama-sama dengan pemasangan Avast Antivirus. Selain daripada antivirus percuma, produk-produk lain Avast juga menerima kemasikini, seperti Avast! Internet Security dan juga Avast! Pro Antivirus.

Melalui Avast 5.0 Free Antivirus, mereka membawakan antaramuka serba baru, selain tidak lagi memerliukan pendaftaran melalui emel untuk produk antivirus mereka seperti dulu, penambahan fungsi Gaming Mode, dan dibawakan dalam pelbagai bahasa utama dunia .Selain daripada itu, Avast! juga memperkenalkan logo serba baru untuk produk mereka, yang mana membawakan nafas baru kepada produk mereka.

komen


© Amanz / 2022 Kami