DiGi Mengumumkan Kerjasama Bersama GetJar

Diterbitkan pada Ogos 24, 2010. Diubah suai kali terakhir pada . oleh .

Mungkin ramai yang mengenali laman GetJar, dimana ianya menyediakan pelbagai aplikasi mudah-alih popular untuk perantian mudah-alih, termasuk untuk telefon pintar, dan juga yang biasa. Menariknya, hari ini, GetJar mengumumkan kerjasama bersama dengan syarikat telekomunikasi tempatan kita, iaitu DiGi.

Melalui kerjasama antara dua syarikat ini, para pelanggan DiGi bakal mendapat akses kepada lebih daripada 70,000 aplikasi mudah alih percuma. Kini, para pelanggan DiGi boleh mengalami penggunaan pelbagai jenis aplikasi semasa melalui sebarang telefon bimbit yang digunakan mereka, termasuk akses kepada Facebook, Opera Mini, Nimbuzz dan banyak lagi.

Pada masa kini, kesemua pengguna berminat dengan fungsi aplikasi, yang memudahkan mereka menambah pelbagai jenis aplikasi yang menarik dan memudahkan hidup mereka, dan kini DiGi membawakan pengalaman ini kepada para pengguna tempatan dengan kerjasama bersama-sama dengan GetJar.

Untuk memuat-turun atau melihat senarai aplikasi yang ditawarkan, para pelanggan DiGi hanya perlu mengakses laman wap.digi.com.my dan boleh melihat katalog aplikasi GetJar dari sana.

komen


© Amanz / 2022 Kami