iTunes 10 Mengintegrasikan Fungsi Sosial – Ping

Diterbitkan pada Sep 2, 2010. Diubah suai kali terakhir pada . oleh .

Selain daripada Apple TV, Apple juga turut memperkenalkan iTunes yang baru, iaitu iTunes 10 yang memperkenalkan logo yang baru, selain turut sama memperkenalkan sebuah fungsi sosial yang baru khas yang berkait secara langsung dengan muzik.

Secara umumnya, sehingga kini, iTunes telah digunakan untuk memuat-turun sehingga lebih 11.7 billion lagu, lebih 450 juta rancangan TV, lebih 100 juta filem, dan 35 juta buku. Buat masa ini, iTunes mempunyai lebih 160 juta pengguna.

Melalui iTunes 10, Apple membawakan sesuatu yang lebih ringkas dan elegan berbanding sebelumnya. Melaluinya, Apple ingin memudahkan para pengguna untuk menemui segalanya mengenai muzik dengan lebih senang.

iTunes 10 juga membawakan Ping, iaitu rangkaian sosial yang mengutamakan muzik, sama seperti fungsi MySpace. Melaluinya, para pengguna boleh mengakses segala maklumat mengenai artis, lagu dan sebagainya secara terus melalui iTunes.

Bagi para pengguna yang berminat, anda sudah boleh memuat-turun dan menguji iTunes 10 sekarang, dan berikan maklumbalas anda berkaitan dengannya pada ruangan komen.

komen


© Amanz / 2022 Kami