Cari @ Amanz

Dengan semakin hampir penghujung September, lebih banyak ura-ura berkaitan iPhone generasi baru daripada Apple mula kedengaran dan kelihatan, dan yang terkini, beberapa rekabentuk bekas pelindung iPhone 5 mula kelihatan, sekaligus memperlihatkan bagaimanakah ianya akan kelak kelihatan. Melalui gambaran awal, ianya memperlihatkan perubahan ketara pada rekabentuk iPhone baru itu.


Bekas Pelindung iPhone 5? [via]

Seperti sedia maklum, iPhone 5 kelak dijangka akan membawakan bentuk yang lebih nipis dan juga ringan berbanding sebelumnya. Selain daripada itu, ianya juga memperlihatkan yang mana iPhone 5 mungkin akan membawakan bahagian belakang dalam bentuk alumnium.


Pelindung Skrin iPhone 5? [via]

Selain daripada bekas-pelindung, pelindung skrin juga turut kelihatan, yang mana sekaligus memberikan idea dan memperlihatkan yang mana iPhone generasi baru kelak akan membawakan butang yang berbeza, dan berbentuk sedikit segi empat berbanding sebelum-sebelum ini yang bulat.

Walaubagaimanapun, mungkin pelbagai perkara akan berubah ketika pelancarannya kelak. Apple dijangka akan melancarkan iPhone generasi baru mereka dalam masa beberapa minggu lagi. Sama-sama kita nantikannya.

© 2024 Amanz Media Sdn Bhd