Cari @ Amanz

Komuniti blog yang makin meningkat popularitinya, GengBlogger.com, kini sedang menguji halaman GengBlogger Buzz, dimana melalluinya, artikel-artikel yang dihantar pada laman GengBlogger diperlihatkan dengan lebih menarik lagi, memudahkan para pengguna membacanya dengan lebih mudah.


Halaman GengBlogger Buzz

GengBlogger yang dilancarkan pada penghujung tahun 2009, kini telah pun mencapai lebih 13200 orang pengguna, selain mana lebih 627 pengguna GengBlogger yang aktif menggunakan widget GengBlogger yang diperkenalkan baru-baru ini sekaligus memudahkan mereka mengikuti statistik pelawat dengan mudah.. Namun begitu, salah satu perkara yang sering diutarakan oleh penggunannya, adalah kekurangan trafik daripada GengBlogger.com, sekaligus menjadikan pembangunnya menguji fungsi GengBlogger Buzz.

Ianya masih lagi samar-samar bagaimana GengBlogger Buzz berfungsi buat masa ini, dan fungsi tersebut masih lagi belum diperlihatkan pada bar navigasi GengBlogger.com. Namun begitu, para pengguna yang berminat masih boleh mengaksesnya dan menggunakannya dengan mudah.

© 2023 Amanz Media Sdn Bhd