Angry Birds Bakal Dilancarkan Pada Platform Facebook Pada 14 Februari

Diterbitkan pada Jan 26, 2012. Diubah suai kali terakhir pada . oleh .

Setelah dilancarkan pada platform Google Chrome, kini Rovio terus memperluaskan platform yang disokong dengan permainan Angry Birds, dimana Rovio dilaporkan bakal melancarkan Angry Birds di Facebook pada 14 Februari kelak, dan menariknya pelancarannya akan diadakan di Jakarta, Indonesia, salah satu negara dengan pengguna Facebook paling ramai di dunia.

Jadi, apakah perbezaan yang bakal dibawakan pada platform Facebook? Pertama sekali, ianya akan mengintegrasikan fungsi sosial sepenuhnya, dimana melalui Angry Birds pada Facebook, ia bakal menyertakan sistem kedudukan berdasarkan mata, membolehkan anda bersaing antara satu sama lain rakan-rakan anda.

Pada masa yang sama, ianya juga akan membolehkan para pemain membeli kuasa tambahan atau burung-burung khas pada harga serendah $0.99, serta sekaligus memudahkan anda menyelesaikan sesuatu fasa permainan itu dengan pantas.

Angry Birds pada Facebook juga bakal membawakan kualiti grafik dan animasi yang tinggi, serta didatangkan dengan sokongan untuk dimainkan pada skrin penuh. Sama-sama kita nantikan tarikh 14 Februari kelak untuk pelancaran Angry Birds di platform Facebook.

komen


© Amanz / 2022 Kami