Les Copaque Melancarkan Aplikasi Permainan iOS Baru – Pocket Upin

Diterbitkan pada Mac 5, 2012. Diubah suai kali terakhir pada . oleh .

Mungkin ramai masih mengingati permainan Pocket Ipin yang diperkenalkan oleh Les Copaque pada 2 tahun lepas. Dan kini, seperti mana kami pernah tuliskan sebelum ini, Les Copaque telah pun memperkenalkan permainan dan aplikasi iOS terbaru mereka, bersempena dengan kembar kepada watak Ipin, iaitu Pocket Upin.

Melalui aplikasi Pocket Upin, ia turut sama membawakan fungsi permainan yang serupa seperti Pocket Ipin, dimana membolehkan para pengguna untuk menyentuh, dan membuat watak Upin bergelak-tawa. Disamping itu, Pocket Upin turut menyertakan beberapa penambahan, dimana salah satunya adalah permainan baru, membolehkan anda bermain hobi Upin yang baru, iaitu sukan bola sepak. Dalam aplikasi Pocket Upin, para pengguna boleh bermain beberapa permainan tambahan seperti mengawal dan menimbang bola, dan mendapatkan markah yang tinggi melaluinya.

Bagi mereka yang berminat, boleh mendapatkan aplikasi yang dibawakan oleh Les Copaque ini pada harga $0.99 daripada Apple AppStore untuk iPod Touch, iPad dan juga iPhone anda.

komen


© Amanz / 2022 Kami