Aplikasi Jolicloud Untuk Pengguna iPhone Dan iPod Touch Dilancarkan

Diterbitkan pada Mei 1, 2012. Diubah suai kali terakhir pada . oleh .

Sebelum ini, kami telah pun sedia membuat ulasan Jolicloud Me, yang menjadi pusat sehenti anda untuk mengakses pelbagai data yang dikongsikan anda di internet. Kini, selain daripada versi web, Jolicloud juga turut sama telah melancarkan aplikasi iOS mereka, sekaligus memudahkan pengguna iOS mengaksesnya melalui peranti mudah-alih mereka.

Sama seperti pada versi web, aplikasi iOS Jolicloud turut sama membolehkan anda mengabungkan perkhidmatan seperti Facebook, Flickr, Twitter, dan sebagainya, serta mengakses kandungan yang dikongsikan di sana melalui peranti iOS anda.

Antaramuka yang dibawakan oleh aplikasi iOS Jolicloud juga amat ringkas dan menarik, memudahkan anda melihat kandungan mengikut kategori dan sebagainya. Walaubagaimanapun, buat masa ini, aplikasi yang disediakan masih tidak dioptimasikan untuk pengguna iPad lagi.

Jadi, bagi anda yang menggunakan iPhone mahupun iPod Touch, mungkin boleh memuat-turun Jolicloud hari ini, dan mula menguruskan dan mengakses pelbagai perkara terus melalui peranti mudah-alih anda. Aplikasi untuk Android dijangka akan dilancarkan tidak lama lagi.

komen


© Amanz / 2022 Kami