Critical Strike Portable Membawakan Permainan Menyerupai Counter Strike Pada Android Dan iOS

Diterbitkan pada July 3, 2012. Diubah suai kali terakhir pada . oleh .

Dengan dunia mudah-alih yang menerima pelbagai permainan menarik, kini permainan seumpama Counter Strike turut dilancarkan dibawah nama Critical Strike Portable. Buat masa ini, ia hanya ditawarkan untuk Android, dan apa yang menariknya adalah ianya adalah percuma, dan boleh dimuat-turun oleh semua pengguna Android, iOS dan juga Windows.

Critical Strike Portable ini membawakan permainan yang amat lancar dengan grafik yang menarik. Ia turut dioptimasikan sepenuhnya untuk para pengguna Android, dan apa yang menariknya, selain daripada bermain Single Player, and ajuga boleh bermain bersama rakan-rakan anda dalam pilihan Multiplayer secara local mahupun melalui internet.

Buat masa ini, Critical Strike Portable telah pun boleh didapati melalui Google Play Store, manakala untuk para pengguna iOS, ia hanya ditawarkan dalam bentuk IPA sahaja buat masa ini.

Jadi, bagi anda yang gemarkan permainan tembak-menembak, mungkin boleh memuat-turunnya, dan memainkannya pada peranti mudah-alih anda hari ini.

komen


© Amanz / 2023 Kami