HTC Deluxe – Variasi Droid DNA Untuk Pasaran Global?

Diterbitkan pada Nov 16, 2012. oleh .

Dengan pelancaran HTC J Butterfly untuk pasaran Jepun, dan juga HTC Droid DNA untuk pasaran Amerika Syarikat, semestinya ramai ternanti akan ia hadir ke pasaran Malaysia mahupun pasaran dunia yang lain.

Beberapa kali sebelum ini, beberapa desas-desus telah terdengar mengenai peranti bersaiz 5-inci dengan paparan 1080p untuk pasaran global, dikenali sebagai “HTC DLX”. Kini, @EVLeaks yang terkenal dengan penirisan gambar-gambar peranti jauh sebelum ia dilancarkan turut berkongsi gambar baru untuk peranti bernama HTC Deluxe.

Penggunaan nama HTC Deluxe ini menepati nama kod ‘DLX” yang digunakan sebelum ini, dan sekiranya benar peranti baru ini adalah variasi HTC J Butterfly dan juga Droid DNA, maka kita akan dapat melihat ia membawakan cip pemprosesan empat-teras, memori sebanyak 2GB RAM, dan juga skrin 5-inci dengan paparan 1080p padanya.

Bilakah ia akan hadir dan dilancarkan masih tidak diketahui sepenuhnya. Peranti Android terbaru daripada pihak HTC yang dilancarkan di Malaysia baru-baru ini adalah HTC One X+.

komen


© Amanz / 2023 Kami