Pembangun BlackBerry Menjana Lebih Pendapatan Berbanding Platform Lain

Diterbitkan pada Nov 29, 2012. Diubah suai kali terakhir pada . oleh .

Research In Motion turut berkongsi mengenai beberapa perkara berkaitan platform mereka, dimana menekankan yang mana BlackBerry 10 merupakan platform pembangunan yang paling mudah, dan menjimatkan berbanding yang lain, termasuk iOS dan juga Android.

“..dan begitulah epal berubah kepada blackberry”Daripada apa yang dikongsikan pihak RIM, para pembangun aplikasi untuk BlackBerry menjana lebih pendapatan berbanding para pembangun iOS dan juga Android. Dari segi pembangunan juga, ia diperkatakan pembangunan untuk BlackBerry lebih menjimatkan jikalau dibandingkan dengan Android dan juga iOS, apatah lagi dengan pelbagai perisian dan kemudahan disediakan oleh RIM sendiri.

Dengan menjana duit yang lebih banyak, serta pada masa yang sama menjimatkan wang dalam pembangunan, maka semestinya ini akan menguntungkan pihak pembangun aplikasi untuk platform BlackBerry.

21 Januari merupakan tarikh akhir untuk memastikan aplikasi BlackBerry 10 disahkan ke AppWorld sekiranya para pembangun ingin menyertakannya ketika pelancaran BlackBerry 10 pada 30 Januari kelak.

komen


© Amanz / 2023 Kami