Run-Command Memudahkan Lagi Anda Menjalankan Command Kegemaran Di Windows

Diterbitkan pada Feb 18, 2013. Diubah suai kali terakhir pada . oleh .

Bagi pengguna Windows, mungkin biasa dengan sokongan Run yang didatangkan terbina padanya. Namun, ia mungkin kelihatan agak kurang mesra untuk pengguna baru, dan terdapat beberapa kekurangan padanya. Untuk mengatasinya, salah satu perisian yang agak menarik adalah Run-Command.

Run-Command Windows

Run-Command adalah salah satu perisian ringkas, yang boleh digunakan secara portable memandangkan saiznya dibawah 100KB.

Melalui Run-Command, pengguna didatangkan dengan fungsi seumpama sokongan Windows Run biasa, tetapi turut dipermudahkan dengan membolehkan pengguna mengakses kepada beberapa perkara popular dengan pantas, disamping boleh menyimpan command kegemaran pada bahagian Favourites.

Pengguna juga boleh menyimpannya ia di bahagian System Tray untuk akses pantas apabila diperlukan. Menurut pembangunnya, ia boleh digunakan pada Windows 98 sehingga Windows 8 tanpa sebarang masalah.

Bagi mereka yang ingin mencubanya sendiri, mungkin boleh memuat-turun perisian ringkas ini daripada halaman rasmi mereka, dan menggunakannya dalam menjalankan command kegemaran anda di Windows.

Run-Command Windows

komen


© Amanz / 2023 Kami