Samsung Memperkenalkan Smart Plasma TV F8500 Untuk Pasaran Malaysia

Diterbitkan pada Apr 16, 2013. Diubah suai kali terakhir pada . oleh .

Selain daripada telefon pintar dan juga tablet, Samsung sedia terkenal sebagai pengeluar televisyen terkemuka, dan hari ini, Samsung Malaysia secara rasminya memperkenalkan beberapa televisyen baru untuk pasaran Malaysia, dimana salah satunya adalah Samsung Smart Plasma TV F8500.

Samsung Smart Plasma TV F8500

Samsung Smart Plasma TV F8500 membawakan Super Contrast Panel dengan gambar yang lebih jelas berbanding beberapa pesaing lain, termasuk mengintegrasikan beberapa ciri-ciri pintar seperti sokongan kawalan suara, Smart Hub dan sebagainya.

Samsung Smart Plasma TV F8500 juga turut sama membawakan cip pemprosesan empat-teras, membolehkan pengguna mengakses pelbagai jenis kandungan, menikmati permainan dan juga pada masa yang sama melayari laman web melaluinya.

Samsung Smart Plasma TV F8500 juga turut sama dilengkapi dengan sokongan Evolution Kit, membolehkan pengguna menaik-taraf televisyen mereka pada masa akan datang.

Untuk pasaran Malaysia, beberapa variasi saiz skrin disediakan, dimana Samsung Smart TV F8500 bersaiz 64-inci berharga RM13999 dan boleh didapati bermula bulan ini.

komen


© Amanz / 2022 Kami