BlackBerry Tiada Perancangan Untuk Menamatkan Bahagian Telefon Pintar

Diterbitkan pada Nov 5, 2013. Diubah suai kali terakhir pada . oleh .

Dengan perubahan tampuk pengurusan di BlackBerry, nampaknya kita akan melihat beberapa perubahan berlaku. Walaubagaimanapun, bahagian telefon pintar yang dilihat mengalami kerugian akhir-akhir ini akan diteruskan, dan John Chen dilihat tiada perancangan untuk menamatkannya.

John Chen akan menggantikan Thorsten Heins sebagai CEO, mengatakan mereka mempunyai sumber yang mencukupi untuk membuat perubahan, disamping membangunkan perniagaan yang bertahan lama.

Sebelum ini, John Chen pernah menjadi CEO di Sybase pada penghujung 90-an, dimana ketika itu syarikat yang memfokuskan kepada perkhidmatan dan perisian perusahaan mengalami kerugian. John Chen berjaya mengubah syarikat tersebut, dan kemudian ia diambil-alih pada kadar berkali-ganda berbanding hari pertama beliau menyertainya sebagai CEO.

Mungkinkah BlackBerry akan kembali popular seperti sebelum ini?Semestinya dengan kejayaan beliau sebelum ini, ramai yang inginkan BlackBerry kembali menjadi jenama pilihan ramai dibawah beliau.

Beberapa perubahan dijangka akan berlaku pada syarikat BlackBerry selepas ini. John Chen mengatakan BlackBerry akan membuat beberapa perubahan pada eksekutifnya, termasuk membawa masuk beberapa wajah baru, disamping melantik pekerja di BlackBerry sendiri.

komen


© Amanz / 2022 Kami