Informasi Teknologi Terkini

Angry Birds merupakan salah satu permainan popular pada peranti mudah-alih, dan terkini mereka turut sama melancarkan sebuah permainan baru bercorak perlumbaan dinamakan sebagai Angry Birds Go!.

Angry Birds Go!

Dari bentuk permainan, ia seperti menyertakan beberapa elemen permainan lebih kurang seperti Mario Kart, menjadikan permainan tersebut lebih menarik untuk dimainkan.

Angry Birds Go! ini sedang dalam proses penerbitan pada kedai aplikasi Apple AppStore, BlackBerry World, Google Play dan juga Windows Phone Store. Walaupun ia ditawarkan secara percuma, namun ia hadir dengan sokongan pembelian-dalam-aplikasi yang mungkin tidak begitu disukai para pengguna.

Muat-Turun Angry Birds Go untuk Windows Phone 8

Muat-Turun Angry Birds Go untuk iOS

Muat-Turun Angry Birds Go untuk BlackBerry 10

Muat-Turun Angry Birds Go untuk Android

Terdapat 14 komen
Komen Popular
Keseluruhan Komen
  1. Download file APK tak boleh ke dari google play? Selalu kalau klik install, terus dia install dlm phone… dh la phone, memori tak ckup 100mb…hehe

  2. Memang sempoi arr game ni dekat 2 jam aku men game ni x boring langsung mengingat aku kembali pada game crash team racing :)

  3. tu diaaaa….dilancarkan untuk 4 platform os utama [email protected]…baguzzz….ini la pembangun yg wajar dicontohi oleh pembangun lain…keep it up.. :)

Komen

Nama
Web

TIPS & ULASAN