Olaf Scooters – Beg Hibrid Yang Boleh Diubah Menjadi Kenderaan

Diterbitkan pada Okt 23, 2014. Diubah suai kali terakhir pada . oleh .

Beberapa tahun lepas, boleh dikatakan ramai yang meminati skuter tendang, dan kita boleh melihat ramai kanak-kanak dan remaja menggunakannya dan memainkannya di pelbagai lokasi. Kini, sebuah projek hadir di KickStarter dinamakan sebagai Olaf Scooters yang mana mengabungkan beg dengan skuter tendang ini.

Olaf Scooters ini memfokuskan kepada integrasi sokongan skuter tendang pada beg, sekaligus memudahkan anda membawa sesuatu beg, disamping turut boleh digunakan sebagai pengangkutan dan kenderaan.

Ia hadir dalam dua versi berbeza, iaitu OLAF Business dan juga OLAF Urban.

OLAF Business

OLAF Business memfokuskan lebih kepada mereka yang ingin ke luar negara dan pengguna perusahaan. Ia dihasilkan dengan rekabentuk menyerupai beg bagasi yang lain, tetapi turut hadir dengan skuter tendang. Pihak OLAF turut mengatakan mereka telah menyemak dengan pelbagai syarikat penerbangan, dan produk mereka diluluskan untuk dibawa naik ke kapal terbang.

OLAF Urban

OLAF Urban pula merupakan sebuah beg galas, yang mana hadir dengan rekaan lebih remaja, berbanding dengan OLAF Business yang memfokuskan kepada pengguna perusahaan.

OLAF mengatakan kedua-dua beg ini sesuai untuk kedua-dua jantina, dan boleh membawa barang sehingga 100kg menggunakannya.

OLAF Business

OLAF Urban

Melalui OLAF Scooters ini, ia membawakan konsep dimana pengguna boleh menggunakan ia sebagai beg galas atau bagasi biasa, atau pada masa yang sama naik diatas skuter tendang, dan menggunakannya sebagai sebuah kenderaan ringkas serta membawa bagasi dan beg anda bersama-sama.

Jadi, apa kata anda mengenai konsep projek ini?

komen


© Amanz / 2023 Kami