Lumia 535 – Peranti Pertama Dengan Jenama Microsoft Akan Dijual Di Malaysia Pada Harga RM429

Diterbitkan pada Dis 4, 2014. Diubah suai kali terakhir pada . oleh .

Microsoft Malaysia hari ini secara rasminya telah pun mengumumkan telefon pintar terbaru mereka, iaitu Microsoft Lumia 535, yang mana merupakan peranti terbaru berasaskan Windows Phone dengan jenama Microsoft – menggantikan penggunaan nama Nokia sebelum ini.

Lumia 535

DSC_0404

Lumia 535 merupakan telefon pintar berspesifikasi rendah daripada Microsoft menggunakan Windows Phone. Peranti ini hadir dengan cip empat-teras, kamera hadapan 5-megapixel, kamera belakang 5-megapixel, dan turut hadir dengan sokongan dwi-SIM serta kad-SD. Peranti ini akan ditawarkan dalam beberapa pilihan warna, dan turut hadir dengan sokongan WIndows Phone terkini termasuk Action Center, Cortana (perlu diaktifkan secara manual) dan sebagainya.

Lumia 535

Lumia 535 akan mula dijual di Malaysia bermula minggu hadapan, dimana ia akan dijual pada harga RM429, dan bersempena dengan Hari Natal, mereka turut hadir dengan sebuah Gift Pack, menawarkan beberapa barangan tambahan bernilai RM99 secara percuma, termasuk pelindung skrin, keychain, powerbank dan juga kad memori bersaiz 16GB.

komen


© Amanz / 2022 Kami