Cari @ Amanz

BlueStacks merupakan salah satu perisian berbentuk pelagak (emulator) yang membolehkan pengguna menjalankan aplikasi Android pada komputer desktop. Terkini, pembangunnya telah memperkenalkan kemaskini kepada perisian berkenaan, dan melancarkan BlueStacks 2 secara rasminya.

BlueStacks

Salah satu fungsi baru yang menjadi fokus pada perisian versi terbaru BlueStacks adalah kebolehan menjalankan lebih daripada satu aplikasi Android pada sesuatu masa. Sebelum ini, pengguna hanya terhad untuk menjalankan satu aplikasi sahaja, dan kini BlueStacks membolehkan pengguna membuka lebih daripada satu aplikasi – dimana masing-masing dipaparkan dalam bentuk tab yang berlainan.

BlueStacks 2 juga kini lebih efisyen dan memudahkan fungsi seperti mengenal-pasti lokasi, mengoncangkan skrin, mengubah kekuatan audio dan sebagainya.

Bagi anda yang menggunakan BlueStacks, anda boleh mengemaskini perisian anda hari ini, dan menikmati fungsi baru yang dibawakan ini, sekaligus membolehkan anda menjalankan aplikasi Android dengan lebih efisyen pada komputer anda.

© 2023 Amanz Media Sdn Bhd