Sempena Hujung Tahun, TIME Menawarkan Internet 100Mbps Tanpa Kuota Untuk Pelanggan Mereka

Diterbitkan pada Dis 24, 2015. oleh .

TIME dotCOMSempena penghujung tahun, beberapa syarikat menyediakan promosi khusus untuk para pelanggan mereka. Sebelum ini, kita melihat U Mobile menawarkan 1GB tambahan untuk para pelanggan mereka, dan kini TIME telah mula menghantar emel kepada beberapa pelanggan mereka, menawarkan internet berkelajuan sehingga 100Mbps tanpa had kuota.

Promosi ini ditawarkan oleh pihak TIME dotCom untuk semua pelanggan mereka, bermula daripada 25 Disember 2015 sehingga 31 Disember 2015 kelak. Selama tujuh hari ini, semua pelanggan TIME dotCOM boleh menikmati pelayaran internet tanpa had, termasuk untuk muat-naik, muat-turun, penstriman video atau menikmati permainan menggunakan rangkaian yang berkelajuan tinggi ini.

TIME 100Mbps 2015

TIME dotCom sedia menawarkan pakej 100Mbps kepada pelanggan mereka yang hadir dengan kuota 100GB pada harga RM179. Selepas kuota tamat, pengguna akan dihadkan kepada kelajuan 10Mbps – yang mana boleh dikatakan lebih pantas daripada kebanyakkan pengguna di Malaysia.

Walaubagaimanapun, salah satu perkara yang mungkin tidak disukai ramai adalah had kawasan yang diliputi oleh rangkaian TIME dotCom ini yang sangat-sangat terhad buat masa ini.


Dikemaskini : Artikel sebelumnya mengatakan hanya beberapa pengguna sahaja menerima tawaran ini. Pihak TIME dotCOM mengesahkan kepada kami, semua pelanggan mereka boleh menikmati promosi ini.

komen


© Amanz / 2023 Kami