Cari @ Amanz

Samsung dan Marvel telah mengumumkan kerjasama pada tahun lepas untuk pengenalan peranti dan perkhidmatan bersama-sama telefon keluaran Samsung, dan hari ini, gergasi Korea Selatan berkenaan secara rasminya memperkenalkan Galaxy S6 Edge mereka dengan bertemakan kepada Iron Man.

Telefon pintar Galaxy S6 Edge Iron Man ini membawakan rekaan peranti dengan skrin melengkung pada bahagian tepi, dan ia membawakan warna gabungan merah dan emas – seperti baju Iron Man pada filem. Disamping itu, Samsung juga turut menyertakan pengecas tanpa-wayar dengan tema khusus Iron Man bersama-sama peranti ini.

Galaxy S6 Edge Iron Man

Galaxy S6 Edge Iron Man

Samsung Galaxy S6 Edge Iron Man ini akan membawakan ruangan storan sebesar 64GB, dan ditawarkan secara terhad dibeberapa buah negara sahaja. Samsung hanya mengumumkan ia akan ditawarkan di Korea Selatan, China dan Hong Kong sahaja buat masa ini, dan tidak diketahui akan memasuki pasaran tempatan ataupun sebaliknya.

Jika memasuki pasaran tempatan, adakah anda akan mendapatkannya, ataupun lebih mengemari akan edisi Galaxy s6 Edge biasa?

© 2023 Amanz Media Sdn Bhd