Microsoft Malaysia Mengumumkan Dua Lagi Kedai Microsoft – Di One Utama dan The Gardens

Diterbitkan pada Mei 28, 2015. Diubah suai kali terakhir pada . oleh .

Nampaknya, kini Microsoft benar-benar sibuk dalam menjenamakan semula pelbagai kedai Nokia kepada Microsoft. Pada awal bulan ini mereka telah memulakan usaha penjenamaan semula di KLCC, dan kini ia turut dilanjutkan ke beberapa lokasi lain. Pada minggu ini, Microsoft bakal melancarkan kedai Microsoft Authorized Reseller mereka di The Gardens dan juga One Utama.

Microsoft Store

Seperti yang dilancarkan di KLCC dan juga Sunway Pyrami, kedai Microsoft ini akan menawarkan pengalaman pelbagai produk dan perkhidmatan Microsoft, disamping membolehkan pengguna mencuba pelbagai produk Microsoft di lokasi tersebut. Produk seperti Surface dan Lumia adalah salah satu perkara wajib, selain Microsoft turut mempertontonkan sokongan perisian Windows, Office 365 dan sebagainya.

Untuk pembukaan di The Gardens dan juga One Utama ini, masing-masing pada 30 Mei dan juga 31 Mei, Microsoft Malaysia menyediakan beberapa promosi khusus, termasuk seperti penawaran Type Cover percuma untuk pembelian Surface Pro 3, selain Monster Headphone percuma untuk 30 pembeli peranti Lumia atau Surface.

komen


© Amanz / 2022 Kami