Cari @ Amanz

Jam tangan pintar tidak mempunyai jangka hayat penggunaan yang panjang kerana kesemuanya mempunyai kapasiti bateri yang kecil. Ia perlu dicas setiap hari dan konsep mengecas jam tangan setiap hari masih lagi canggung bagi kebanyakan pengguna. Jam tangan konvensional hanya perlu dikunci beberapa hari sekali atau ditukar bateri beberapa tahun sekali. Sekiranya anda mahu memakai jam tangan biasa dan Apple Watch secara serentak Duo Adapter adalah penyesuai yang anda perlukan.

Duo-Adpater-1

Dengan Duo Adapter dua buah jam tangan ini boleh dipakai serentak. Ia dipakai secara bertentangan dan ini bermakna salah sebuah jam yang dipakai akan sentiasa berada di bawah dan tersorok. Berita baik di sini ialah ia boleh anda tempah sekarang pada harga $149. Berita buruk disini ialah ia hanya sesuai digunakan bersama jam tangan jenama Barrel yang diperbuat daripada kayu tong wiski dikitar semula. Tali penyambung Duo Adapter ini juga diperbuat daripada kayu tong wiski.

Rekaan Duo Adapter ini agak tradisional dengan bahan binaan yang lain daripada yang lain. Kami tidak pasti sama ada ini akan menarik minat pengguna Apple yang lebih gemarkan rekaan lebih moden dan kontemporari.

Duo-Adpater-2

 

© 2023 Amanz Media Sdn Bhd