Apple Watch OS 2 Diumumkan Dengan Sokongan Aplikasi Natif – Variasi Dan Aksesori Baru Turut Diumumkan

Diterbitkan pada Sep 10, 2015. Diubah suai kali terakhir pada . oleh .

Apple Watch merupakan jam tangan pintar daripada Apple yang telah diperkenalkan pada tahun lepas, dan mula dijual tahun ini. Hari ini, mereka berkongsi mengenai kemaskini untuk sistem operasi Watch OS 2.0 yang akan ditawarkan untuk pengguna sedia ada.

Apple Watch

Apple Watch

Apple Watch

Melalui WatchOS 2.0, salah satu perkara yang difokuskan Apple adalah sokongan aplikasi natif yang mengambil kelebihan penggunaan beberapa fungsi lain – sebagai contoh mikrofon. Apple mengatakan terdapat lebih 10,000 aplikasi pada hari ini khusus untuk Apple Watch, dan beberapa aplikasi baru akan hadir termasuk Facebook Messenger dan juga GoPro.

Apple Watch

Apple Watch

Apple Watch

Apple Watch

Disamping itu, dua variasi baru pilihan Apple Watch diumumkan – iaitu dalam pilihan warna emas dan juga Rose Gold. Kedua-duanya akan hadir dalam dua saiz seperti asalnya. Melengkapkan pengumuman ini juga beberapa pilihan aksesori berupa tali jam tangan daripada rakan kerjasama Apple.

Apple Watch

Apple Watch

Apple Watch

Buat masa ini, Apple masih belum berkongsi berkenaan bilakah Apple Watch akan memasuki pasaran Malaysia secara rasminya. Apple mengatakan kemaskini Watch OS 2.0 ini akan ditawarkan bermula 16 September kelak.

Apple Watch

Apple Watch

komen


© Amanz / 2023 Kami