Helpr – Ingin Menjadi Pembantu Peribadi Anda Dalam Menyelesaikan Pelbagai Tugasan

Diterbitkan pada Sep 27, 2015. Diubah suai kali terakhir pada . oleh .

Dengan perkembangan arena teknologi dan tugasan harian yang semakin membuatkan pengguna sibuk dengan pelbagai perkara – salah satu arena startup yang berkembang pesat adalah dalam membantu pengguna menyelesaikan beberapa tugasan. Sebuah perkhidmatan baru dalam arena tersebut yang telah memulakan perkhidmatan baru-baru ini adalah Helpr.

Helpr

Helpr, sebagai pada namanya ingin membantu pengguna dalam membuat pelbagai tugasan atau jika pengguna ingin melakukan sesuatu perkara. Untuk menggunakannya, pengguna boleh menghantar SMS, WhatsApp ataupun menggunakan Facebook Message kepada pihak Helpr, dan kemudian mendapatkan maklumbalas berkaitan dengan apa yang dicari oleh mereka.

Anda yang berminat, boleh memulakan interaksi dengan pihak Helpr dengan menghantar START ke 0193596194. Walaubagaimanapun, satu kekurangan adalah ia hanya beroperasi antara pukul 9 pagi hingga 7 petang sahaja.

Sebagai contoh, pengguna boleh menghantar mesej untuk bertanyakan mengenai sesuatu gajet, dan anda akan menerima balasan berkenaan dengan harga tawaran untuk gajet tersebut dan anda boleh terus menempah melaluinya.

Selain daripada belian gajet, pengguna juga turut boleh melakukan pelbagai pertanyaan dan pembelian lain, termasuk makanan, tempahan hotel, tempahan percutian, membuat penghantaran barang, membuat penghantaran hadiah dan sebagainya.

Sebaik menghubungi Helpr, pengguna akan diberikan dengan beberapa pilihan (jika ada), dan seterusnya jika mereka bersetuju, maka sebuah pautan bayaran akan diberikan untuk membolehkan pengguna membuat pembayaran sebelum mereka menghantar barangan atau perkhidmatan yang ditempah.

Helpr

Pihak Helpr menekankan yang mana berbeza dengan penyedia perkhidmatan yang lain, mereka antara yang terawal menawarkan perkhidmatan mereka dalam pelbagai platform. Selain daripada SMS, pengguna juga turut boleh menghubungi mereka melalui WhatsApp, Facebook Messenger – mahupun sebuah klien terbina pada web rasmi mereka.

Helpr buat masa ini ditawarkan di Malaysia sahaja, dan mereka menyasarkan untuk memperluaskan perkhidmatan mereka di beberapa lokasi sekitar Asia Tenggara tidak dalam masa beberapa bulan lagi.

Layari : Helpr

komen


© Amanz / 2023 Kami