Pelayar Web Firefox Sedia Dimuat-turun Pengguna iPhone Dan iPad

Diterbitkan pada Nov 12, 2015. Diubah suai kali terakhir pada . oleh .

Mozilla sebelum ini telah memulakan ujian untuk pelayar Firefox pada iOS. Kini, selepas melalui ujian untuk beberapa minggu, pelayar web berkenaan telah pun diterbitkan untuk semua, membolehkan pengguna peranti mudah-alih Apple untuk memuat-turun dan menggunakannya.

Firefox iOS

Firefox iOS

Mozilla Firefox merupakan salah satu pelayar web yang popular di desktop, dan dengan pengenalan Firefox untuk iOS, ia sekaligus membolehkan pengguna untuk sync pelayaran web mereka ke peranti mudah-alih, serta menikmati pelayaran web yang sama melaluinya.

Firefox untuk iOS turut menyertakan beberapa ciri-ciri menarik, termasuk carian pintar yang memberikan anda ramalam kata kunci ketika anda sedang menaip, serta rekaan tab berbentuk visual yang memudahkan anda mengetahui tab-tab yang sedang dibuka.

Bagi pengguna iOS 9, anda turut boleh mengambil kelebihan fungsi Private Browsing yang dibawakan oleh Firefox untuk iOS ini.

Jika anda aktif menggunakan pelayar web Firefox, dan turut menggunakan peranti mudah-alih daripada Apple, mungkin anda boleh memuat-turun pelayar web Firefox untuk iOS dan menggunakannya dalam menyelarikan pelayaran web anda.

Muat-Turun Firefox untuk iOS

komen


© Amanz / 2022 Kami