Maxis Menawarkan Diskaun RM5 Untuk Pembelian Pertama Di Play Store Untuk Tempoh Terhad

Diterbitkan pada Jan 23, 2016. Diubah suai kali terakhir pada . oleh .

Maxis telah memperkenalkan sokongan pembelian aplikasi menggunakan kredit prabayar atau pascabayar sejak beberapa minggu lepas – dan kini dalam menarik lebih ramai menggunakannya, Maxis menawarkan diskaun sebanyak RM5 untuk pembelian pertama menggunakan Maxis Billing pada Google Play Store.

Maxis Billing membolehkan pengguna membuat pembelian aplikasi atau sebarang kandungan pada Google Play Store menggunakan kredit prabayar atau pascabayar – dan tidak lagi perlu bergantung kepada kad kredit atau kad debit. Ini memudahkan lagi pengguna membuat pembelian pada Play Store.

Maxis Billing Promo

Untuk tempoh terhad sempena pengenalannya, daripada 22 Januari sehingga 21 Februari 2016, pihak Maxis menawarkan diskaun sebanyak RM5 untuk setiap pembelian pertama pada Google Play Store menggunakan Maxis Billing. Pembelian ini termasuk aplikasi, filem, buku, dan juga pembelian dalam-aplikasi.

Untuk menggunakannya, ketika proses pembayaran, anda hanya perlu memilih untuk membuat pembayaran menggunakan Maxis Billing. Untuk pengguna prabayar, anda dikehendaki untuk mempunyai langganan internet mingguan atau bulanan terlebih dahulu, sementara pengguna pascabayar boleh membuat pembelian tanpa sebarang langganan.

Maxis Billing

komen


© Amanz / 2022 Kami