Kemaskini Android 6.0 Marshmallow Mula Diperkenalkan Kepada Pengguna Galaxy S6

Diterbitkan pada Mac 30, 2016. Diubah suai kali terakhir pada . oleh .

SGS6 MarshmallowMenggunakan telefon pintar Samsung Galaxy S6? Kini, pihak Samsung Malaysia telah mula memperkenalkan kemaskini Android 6.0 Marshmallow kepada pengguna tempatan, sekaligus membolehkan pengguna yang menggunakan Galaxy S6 dan Galaxy S6 Edge mengemaskini dan menikmati ciri-ciri baru yang dibawakan olehnya.

Daripada kemaskini yang ditawarkan, ia dilihat bersaiz sekitar 1.3GB, dan mungkin anda ingin bersambung ke rangkaian WiFi tanpa had terlebih dahulu sebelum memulakan proses kemaskini. Pengguna juga dinasihatkan untuk membuat salinan pendua data sebelum memulakan proses kemaskini berkenaan.

Melalui kemaskini Android 6.0 Marshmallow, kini ia membawakan sedikit kemaskini pada antaramuka, dan turut menyertakan salah satu fungsi yang diminati ramai iaitu Google Now on Tap. Melaluinya, pengguna boleh mengakses Google Now dan menganalisa sebarang halaman atau kandungan aplikasi yang dibuka dan memperlihatkan hasil carian berkaitan.

Bagi anda yang tidak mempunyai rangkaian data untuk memuat-turunnya, anda turut boleh ke pusat khidmat pelanggan Samsung untuk membuat kemaskini peranti anda.

komen


© Amanz / 2022 Kami