Pemain Media foobar2000 Kini Ditawarkan Untuk Android

Diterbitkan pada Mei 10, 2016. Diubah suai kali terakhir pada . oleh .

foobar2000 merupakan salah satu pemain media popular pada platform Windows, menawarkan pelbagai kawalan dan menjadikan ia sebagai salah satu pemain media yang digunakan secara meluas oleh ramai pengguna seluruh dunia. Kini, selain penawaran untuk desktop, foobar2000 turut telah mula menawarkan produk mereka untuk pengguna peranti mudah-alih.

Tidak lama sebelum ini, foobar2000 telah ditawarkan untuk pengguna Windows 10 Mobile dan iOS dalam bentuk Preview, dan terkini ia turut telah mula ditawarkan untuk para pengguna peranti Android.

Foobar2000

Melalui foobar2000 untuk peranti mudah-alih, ia menyokong format audio MP3, MP4, AAC, Vorbis, Opus, FLAC, WavPack, WAV, AIFF dan juga Musepack. Antaramuka pemain muzik ini mungkin tidak diminati ramai buat masa ini, tetapi memandangkan foobar2000 mempunyai peminat yang ramai pada platform desktop, mungkin ia turut memberikan kesan positif pada peranti mudah-alih.

Bagi anda yang menggunakan peranti Android, boleh memuat-turun dan menggunakan aplikasi pemain media foobar2000 ini secara percuma hari ini.

komen


© Amanz / 2022 Kami