Cari @ Amanz

Hari Raya bakal menjelang tiba tidak lama lagi. Mungkin anda sedang sibuk ingin mencari kuih raya, baju raya dan juga telefon pintar untuk meraikannya. webe turut sama ingin meraikan hari raya ini bersama anda, dengan memberikan anda duit raya dan juga telefon pintar terkini.

Jika menerusi peraduan lain memerlukan anda bersusah payah untuk memenangi duit raya atau hadiah yang menarik, atau mungkin hadiah yang ditawarkan sedikit, Duit Raya Machine 850 oleh webe hanya memerlukan anda memuat-turun aplikasi webe850 dan hadir ke lokasi yang ditetapkan. Anda hanya perlu mencari Duit Raya Machine, dan menjawab soalan mudah serta mengimbas kod QR menggunakan aplikasi webe.

webe850
Didalam banyak hadiah yang ditawarkan, penawaran hadiah dari webe adalah sangat menarik dan menawarkan peluang kepada ramai pemenang. Peserta berpeluang memenangi wang tunai RM 850, Huawei Mate 8, peranti ZTE Blade V7 Lite, baucar telefon pintar ZTE bernilai RM 200 dan juga kamera iTouch.

Bagi memenangi hadiah serta duit raya ini, anda perlulah datang ke lokasi Duit Raya Machine 850 oleh webe seperti yang tertera pada jadual dibawah.

850-Event-Table-Huawei-side

Jadi apa tunggu lagi, bukan mudah untuk memenangi duit raya sebanyak RM 850, mahupun mendapatkan telefon pintar terkini sebagai hadiah hari raya. Muat turun aplikasi webe dan hadir ke lokasi yang dinyatakan bagi memenanginya. Anda juga boleh mengikuti perkembangan mereka menerusi laman Facebook webe.

Penafian: Advertorial dari webe

© 2023 Amanz Media Sdn Bhd