Lihat Apa Aktiviti Anda Yang Dipantau Oleh Google Melalui Laman Google My Activity

Diterbitkan pada Jun 29, 2016. Diubah suai kali terakhir pada . oleh .

Google telah memperkenalkan laman My Activity sejak sebelum ini lagi bagi membolehkan pengguna mengetahui apakah aktiviti yang dilakukan oleh pengguna pada sesuatu hari melalui pelbagai produk Google. Hari ini, Google mengemaskini laman berkenaan, dan memberikan ia nafas baru dalam memudahkan lagi pengguna melihat informasi berkaitan.

Google My Activity

Google My Activity memaparkan pelbagai data yang dikumpulkan oleh Google berkaitan anda – termasuk seperti apakah laman-laman yang dilayari menggunakan Google Chrome, ketika menggunakan peranti Android, YouTube dan sebagainya. Pengumpulan data juga turut diintegrasikan bersama-sama sokongan pengiklanan Google yang digunakan meluas di pelbagai web seluruh dunia.

Seperti biasa, pengguna boleh mengawal data yang dipaparkan dan pada masa yang sama memilih untuk mematikan sokongan pengumpulan data untuk sesuatu perkhidmatan.

Google My Activity

Bagi anda yang berminat, anda boleh log masuk ke laman Google My Activity hari ini dan melihat sendiri apakah data-data yang telah dikumpulkan berkaitan anda pada hari ini.

Komen sekarang

komen

© Amanz / 2022 Kami