Modobag – Bagasi Yang Anda Boleh Tunggang

Diterbitkan pada July 22, 2016. oleh .

Dalam memudahkan anda ke luar negara, sama ada untuk bercuti mahupun untuk bekerja, salah satu perkara utama yang dicari adalah bagasi yang bersesuaian. Sebelum ini, kita sedia melihat pelbagai jenis bagasi berbeza dengan ciri-ciri unik diperkenalkan, dan paling terbaru adalah sebuah bagasi yang anda boleh tunggang, dinamakan sebagai Modobag.

Modobag

Modobag hadir terbina dengan bateri dan sebuah motor, membolehkan pengguna menaiki ia sehingga ke pintu penerbangan. Pihak Modobag turut mengatakan ia mempunyai pengesahan pihak berkuasa. Namun, tidak mustahil perjalanan anda terganggu dengan pihak berkuasa yang mungkin tahan anda kerana kapasiti bateri yang disertakan padanya, dan mungkin kerana beberapa komponen elektronik yang hadir terbina didalam beg bagasi ini.

Modobag mengatakan beg kosongnya adalah seberat sekitar 8.64 kilogram, dan turut hadir dengan beberapa ciri-ciri tambahan seperti ruangan khusus komputer riba, kebolehan mengecas peranti melalui kabel USB, dan integrasi GPS untuk memantau lokasinya.

Buat masa ini, pembangunnya sedang mengumpulkan dana melalui laman Indiegogo, dan menawarkan begi Modobag ini pada harga $995 (~RM4045).

komen


© Amanz / 2023 Kami