Samsung Game Launcher Kini Ditawarkan Untuk Galaxy S6 Dan Galaxy Note 5

Diterbitkan pada Ogos 12, 2016. Diubah suai kali terakhir pada . oleh .

Samsung pada Galaxy S7 dan Galaxy S7 Edge telah membawakan sebuah fungsi baru dalam pengoptimasian peranti ketika memainkan permainan video, dinamakan sebagai Game Launcher dan juga Game Tool. Selepas hanya eksklusif untuk Galaxy S7, dan hadir pada Galaxy Note 7, kini Samsung turut menawarkannya untuk Galaxy S6 dan juga Galaxy Note 5.

Samsung Galaxy S7

Melalui penggunaan Game Launcher, ia membolehkan pengguna mengoptimasikan peranti mereka ketika memainkan permainan video – sekaligus menawarkan pengalaman yang baik kepada pengguna.

Disamping itu, melalui integrasi Game Tool, ia turut membolehkan pengguna merakamkan permainan video yang dimainkan, selain turut menawarkan beberapa ciri-ciri lain seperti kebolehan mengelakkan gangguan notifikasi dan sebagainya.

Samsung dilihat menawarkan Game Launcher ini melalui Galaxy Apps Store untuk pengguna peranti Galaxy S6 dan juga Galaxy Note 5.

Jadi, sekiranya anda memainkan pelbagai permainan video melalui Galaxy S6 atau Note 5, mungkin anda boleh memuat-turun aplikasi Game Launcher ini daripada Galaxy Apps Store hari ini.

komen


© Amanz / 2022 Kami