Maxis Everywhere Express Akan Menghantar iPhone 7 Kepada Anda Dalam Masa 24 Jam

Diterbitkan pada Okt 6, 2016. Diubah suai kali terakhir pada . oleh .

Setiap tahun apabila tersedianya peranti terpopular dari Apple iaitu iPhone, pastinya ramai yang menginginkan peranti yang menjanjikan kelancaran sistem operasi, disamping fungsi-fungsi terkini yang terdapat padanya. Maxis seperti tahun sebelumnya hadir dengan tawaran menarik, iaitu penghantaran iPhone 7 dan iPhone 7 Plus dalam tempoh 24 jam walau dimana jua anda berada di Malaysia.

Menerusi promosi ini, anda hanya perlu melakukan pra-tempahan terhadap peranti ini menerusi laman web mereka bermula 7 Oktober dan penghantaran akan dilakukan pada tarikh pelancaran rasmi iPhone 7 | iPhone 7 Plus untuk pasaran tempatan iaitu pada 14 Oktober. Ini sememangnya satu perkara yang memudahkan pengguna dan tidak memerlukan mereka berpanas hujan beratur selama dua atau tiga hari semata-mata ingin membeli peranti ini.

Bagi memudahkan lagi pengguna, terdapat 100 lokasi seluruh Malaysia yang membolehkan pengguna memungut iPhone 7 | iPhone 7 Plus yang telah di pra-tempah dan bagi bandar yang mempunyai perkhidmatan Uber, Maxis akan memberikan diskaun bagi menggunakan perkhidmatan tersebut untuk pengguna yang telah melakukan pra-tempah.

Proses pra-tempah iPhone 7 | iPhone 7 Plus melalui Maxis ini akan dibuka bermula 7 Oktober 12:01 malam dan tidak kira sama ada anda pelanggan Maxis yang sedia ada atau ingin bertukar menggunakannya, promosi ini tersedia untuk kedua-duanya. Anda perlu mempunyai akaun Maxis Online ID jadi layari laman rasmi mereka bagi mengetahui bagaimana untuk bersedia untuk melakukan pra-tempah bagi membolehkan anda menjadi pengguna iPhone 7 terawal di Malaysia.

Penafian: Advertorial dari Maxis

komen


© Amanz / 2023 Kami