Permainan Popular “Snake” Dari Nokia 3310 Akan Ke Facebook Messenger

Diterbitkan pada Feb 27, 2017. Diubah suai kali terakhir pada . oleh .

Nokia melalui HMD Global sedia mencuri perhatian ramai melalui pengenalan kemaskini kepada Nokia 3310 pada hari ini. Selain daripada pengumuman berkenaan, HMD Global juga turut mengumumkan yang mana mereka akan membawa permainan popular dan ikonik “Snake” ke Facebook Messenger.

Pengenalan permainan “Snake” pada Facebook Messenger ini dikatakan akan dilakukan secara berperingkat, dan mungkin anda akan melihatnya tidak lama lagi.

Snake

Melalui permainan berkenaan, seperti biasa anda perlu mengerakkan “Ular” dalam mencari makanan dan mengelak halangan – dimana ular berkenaan akan semakin membesar dan memberikan lebih cabaran kepada pengguna.

Sebelum ini, pada era 90-an dan awal alaf baru ini, permainan berkenaan sangat popular dikalangan pengguna – dan sering dibandingkan skor-nya antara seorang dan lain.

Kini, dengan integrasi terus pada Facebook Messenger, mungkin ia akan lebih memudahkan anda mencabar rakan-rakan lain – dan secara tidak langsung mengembalikan nostalgia dan kepakaran anda bermain “Snake”.

komen


© Amanz / 2022 Kami