MSI Memperkenalkan Siri Edisi Terhad Camo Squad – Berdasarkan Permainan Video Ghost Recon : Wildlands

Diterbitkan pada Mac 10, 2017. Diubah suai kali terakhir pada . oleh .

Barangan edisi terhad bukanlah sesuatu yang baru di arena permainan video. Bahkan konsol permainan video kerap menerima edisi khas dengan rekaan khusus seperti PlayStation4 edisi MGS V . Terkini MSI bakal memperkenalkan produk siri edisi terhad Camo Squad yang diilhamkan oleh permainan video Ghost Recon: Wildlands.

Produk siri Camo Squad ini termasuklah beberapa model komputer riba, kad grafik dan juga papan induk. Kesemua produk-produk ini akan hadir dengan rekaan celoreng desert camo yang pada hemat kami kelihatan sedikit seperti leopard print dari jauh.

Bukan itu sahaja, mereka yang membeli produk-produk Camo Squad yang terpilih (kami jangkakan komputer riba dan kad grafik) akan juga menerima satu salinan permainan video Ghost Recon: Wildlands secara percuma.

MSI turut akan memberikan hadiah eksklusif seperti beg galas, botol air, pelapik tetikus, dog tag, dan juga pengawal permainan jenama Steel Series.

Menurut MSI, kempen Camo Squad ini berlangsung dari 7 Mac sehingga 30 Jun tahun ini. Buat masa ini, kami masih belum pasti sama ada kempen ini akan ditawarkan di pasaran tempatan.

komen


© Amanz / 2022 Kami