Carian
3 Laman Tema HTML Dan CSS Percuma Untuk Pembangun Web
March 12, 2017 Aman

Pada hari ini, pembangunan web telah dipermudahkan melalui pelbagai jenis CMS, selain tema web yang percuma untuknya. Terdapat pelbagai laman yang menawarkan tema HTML5 dan CSS yang percuma untuk digunakan dalam pembangunan, dan berikut adalah antara laman seumpamanya yang meningkat popular dari hari ke hari:

Templated

Templated

Templated pernah dikongsikan di Amanz sebelum ini, dimana ia menawarkan tema percuma dalam bentuk CSS dan juga HTML5 untuk digunakan pada pelbagai tujuan pembangunan web. Menariknya, ia membawakan rekaan yang moden, selain turut menyertakan ciri responsif supaya ia bukan sahaja mesra pada desktop, tetapi juga pada skrin peranti mudah-alih.

HTML5Up

HTML5Up

Satu lagi laman dengan konsep sama seperti Templated, dimana ia turut menawarkan sokongan tema HTML5 dan CSS yang membawakan rekaan responsif. Pelbagai jenis tema berbeza disediakan daripada untuk laman aplikasi, editorial, dan sebagainya.

Start Bootstrap

StartBootstrap

Melalui Start Bootstrap, ia menyediakan sejumlah tema HTML5 dan CSS berasaskan kepada Bootstrap. Ia ditawarkan secara percuma, dan turut menggunakan lesen sumber terbuka untuknya – membolehkan anda menggunakan tema daripada laman ini untuk pelbagai tujuan.

Komen