Cari @ Amanz

Setahun yang lepas, TIME dotCOM telah memperkenalkan pakej jalur lebar berkelajuan tinggi pada kepantasan mencapai 500Mbps. Ia ditawarkan pada harga yang sangat kompetitif, iaitu hanya RM299 sebulan – jauh lebih murah daripada pelbagai penyedia lain jikalau dibandingkan kelajuannya.

Kini, hari ini dalam usaha menarik lebih ramai pelanggan melanggan pakej mereka, TIME kini menawarkan diskaun sehingga RM500 untuk TIME Fibre Home Broadband.

TIME Broadband Promo

Melalui diskaun promosi waktu terhad sehingga 26 Mac 2017 ini, pelanggan yang melanggan pakej 100Mbps akan diberikan diskaun sehingga RM100, pakej 300Mbps pula ditawarkan diskaun sehingga RM300 dan 500Mbps pula ditawarkan diskaun sehingga RM500.

Diskaun ini diberikan dalam bentuk kredit yang ditolak pada langganan bulanan pengguna.

Untuk pelanggan sedia ada pula, anda diberikan 500 minit percuma untuk digunakan bagi panggilan suara. Menariknya, kini TIME turut menyediakan aplikasi khusus dinamakan TIME Home Forward yang membolehkan minit panggilan berkenaan turut digunakan melalui peranti Android atau iPhone. Selain itu, anda turut boleh menyemak kejutan yang disediakan melalui laman TIME Self Care hari ini.

© 2023 Amanz Media Sdn Bhd