Carian
Huawei MediaPad M3 Kini Ditawarkan Bersama Langganan Webe Percuma 12 Bulan
April 28, 2017 Aman

Huawei MediaPad M3 telah ditawarkan di Malaysia sejak daripada bulan Oktober lepas, dan kini pihak Huawei dilihat mempunyai promosi khusus untuk pengguna baru yang ingin mendapatkan tablet berkenaan daripada mereka.

Kini, bagi anda yang membuat pembelian Huawei MediaPad M3 (4GB RAM + 64GB ROM), pengguna akan ditawarkan dengan langganan webebroadband selama 12 bulan, akses ke aplikasi HyppTV Everywhere selama 30 hari, fon telinga Bluetooth bernilai RM299, dan kerangka kulit untuk tablet berkenaan.

Melalui webebroadband, pengguna akan ditawarkan 10GB data percuma yang boleh dikongsikan bersama pengguna lain, dan bukannya penawaran data tanpa had seperti pelan Webe biasa.

Penawaran ini mungkin akan diminati bagi pengguna baru yang sedang mencari tablet – apatah lagi tidak perlu mengeluarkan sebarang wang tambahan untuk langganan pelan data berkenaan.

Huawei MediaPad M3 hadir dengan skrin 8.4-inci pada resolusi 2K, cip Kirin 950, bateri 5100mAh, serta dilengkapi kamera hadapan dan belakang 8-megapixel.

Komen