Carian
Tablet Microsoft Surface Pro Terbaru Kini Disenaraikan Pada Laman Web Microsoft Malaysia
May 24, 2017 Nazrin

Semalam, Microsoft mengumumkan kehadiran tablet Surface Pro terbaru mereka, Microsoft Surface Pro di acara pembukaan pejabat Microsoft di Shanghai. Ia hadir dengan cip pemprosesan Intel Kaby Lake dan juga bateri yang dikatakan mampu bertahan selama 13.5 jam.

 

Walaupun tarikh penjualan Surface Pro yang baru ini masih belum diketahui, nampaknya peranti tersebut sudahpun hadir di laman web Microsoft Malaysia. Di laman web tersebut, anda boleh melihat spesifikasi-spesifikasi dan ciri-ciri terbaru yang ditunjukkan oleh Microsoft sewaktu acara semalam, termasuklah model-model yang mungkin akan dijual disini, lengkap dengan spesifikasi CPU, memori dan storan,

Selain dari itu, aksesori-aksesori seperti Type Cover dengan kain Alcantara dan Surface Pen dengan jumlah tekanan 4096 mata juga ada ditunjukkan di laman web tersebut. Satu-satunya aksesoi yang tidak kelihatan di laman web Surface Pro Microsoft Malaysia ialah Surface Dial, sebuah tombol yang memudahkan kerja-kerja kreatif yang boleh dilakukan dengan peranti Surface Pro yang baru ini.

Buat masa ini, tidak diketahui lagi bila peranti Microsoft Surface Pro ini akan memasuki pasaran Malaysia, tetapi kami pasti dengan laman web yang dikemaskini ini, kami pasti ia akan hadir tidak lama lagi.

Komen