Dell Memperkenalkan Inspiron Gaming Desktop Menggunakan Cip AMD Ryzen

Diterbitkan pada Mei 30, 2017. Diubah suai kali terakhir pada . oleh .

Dell hari ini telah memperkenalkan sebuah desktop memfokuskan permainan video dan multimedia, tetapi pada harga yang kompetitif, melalui Dell Inspiron Gaming Desktop PC.

Dell Inspiron Gaming Desktop PC

Desktop memfokuskan permainan dibawah siri Inspiron ini turut menyertakan rekaan yang berbeza dengan kebanyakkan komputer desktop lain. Dell mengatakan ia dioptimasikan untuk pengudaraan yang baik, termasuk untuk mengakses komponen dengan mudah.

Inspiron Gaming Desktop ini hadir dengan pilihan kad grafik sama ada menggunakan AMD Radeon RX580 atau NVIDIA GeForce GTX 1060. Pengguna juga boleh memilih kapasiti storan yang diinginkan, sama ada melalui bentuk HDD atau SDD.

Dell Inspiron Gaming Desktop PC

Melengkapkan desktop ini adalah bekalan kuasa 850 watt, dan sokongan audio Waves MaxxAudio® Pro + Performance 7.1 Channel HD. Ia turut menyertakan sokongan USB-C, selain mesra peranti realiti-maya seperti HTC Vive atau Oculus.

Dell Inspiron Gaming Desktop ini ditawarkan pada harga $599 iaitu sekitar RM2565. Harga khusus untuk pasaran Malaysia masih tidak diketahui lagi.

komen


© Amanz / 2023 Kami