Cari @ Amanz

Asus pada tahun ini hanya hadir dengan Zenfone AR sahaja, dan seperti biasa, ramai peminat Asus yang menantikan telefon pintar terbaru daripada pengeluar Taiwan berkenaan, iaitu Asus Zenfone 4.

Pihak Asus dijangka memperkenalkan ia secara rasminya pada bulan Ogos kelak. Selari dengannya, kini Asus telah mula hadir dengan beberapa teaser untuk mempromosikan telefon pintar akan datang mereka berkenaan.

Asus Zenfone 4 Teaser

Asus Zenfone 4 Teaser

Daripada teaser yang diperlihatkan, Zenfone 4 dilihat mungkin hadir dengan sokongan dwi-kamera, selain turut memberikan petanda yang mana ia akan menawarkan keupayaan merakamkan gambar dengan lebih jelas – mungkin melalui ciri zoom dan sebagainya.

Dengan populariti sokongan dwi-kamera, dan zoom optikal, tidak mustahil kita turut melihatnya hadir pada peranti Asus akan datang ini.

Seperti biasa, Asus masih tidak memberikan sebarang tarikh pelancaran untuk peranti berkenaan buat masa ini. Tetapi, memandangkan ia telah mula memasuki Sirim, maka kita mungkin akan dapat melihat Zenfone 4 ditawarkan di Malaysia beberapa minggu selepas ia diumumkan secara rasminya.

© 2023 Amanz Media Sdn Bhd