Cari @ Amanz

Dengan perkembangan pesat platform jual-beli atas talian, pengguna mempunyai pelbagai pilihan dalam mendapatkan sesuatu peranti. Penawaran platform juga turut berbeza, ada yang menawarkan penghantaran percuma, mahupun jaminan lebih lama. Terkini vivo telah melancarkan kedai rasmi mereka menerusi platform Shopee.

Menerusi pelancaran kedai rasmi vivo pada Shopee, mereka turut mengadakan promosi-promosi untuk peranti mereka. Peranti seperti vivo Y55, V3 dan juga V3 Max dapat diperoleh pada harga promosi untuk masa yang terhad. Harga asal peranti adalah seperti berikut.

Vivo-v3-max-hero-1

vivo Y55
Harga asal: RM799
Harga promosi: RM599

vivo V3
Harga asal: RM999
Harga promosi: RM799

vivo V3 Max
Harga asal: RM1299
Harga promosi: RM999

Peranti-peranti ini akan dijual sehingga 7 September, atau sehingga kehabisan stok. Malah Shopee turut menjamin harga peranti mereka lebih murah dan menjanjikan pulangan 120% perbezaan harga sekiranya pengguna menemui pilihan yang lebih murah yang ditawarkan pada platform lain. Anda boleh mengetahui dengan lebih lanjut menerusi Lowest Price Guarantee.

Bersempena pelancaran ini juga, pihak Shopee turut memberikan promosi untuk pembaca Amanz. Sekiranya anda menggunakan kod VIVOAMANZ, anda akan menerima diskaun RM50 sekaligus membuatkan harga peranti yang ditawarkan vivo untuk tiga model diatas menjadi lebih mampu milik. Kod ini hanya terhad untuk 100 pembeli pertama, dan akan tamat pada 31 Ogos 2017.

  • Muat Turun
  • Gunakan kod [ VIVOAMANZ ] untuk menerima diskaun RM 50

Penafian: Advertorial dari Shopee.

© 2023 Amanz Media Sdn Bhd